Gyakori kérdések

Milyen valutában vannak feltüntetve az árak a weboldalon?

Az áraink forintban vannak feltüntetve és az ÁFÁ-t tartalmazzák.

Épp most adtam fel egy rendelést, mikor fogom megkapni?

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékeket a lehető leghamarabb elküldjük. A legtöbb esetben a délig leadott rendeléseket megpróbáljuk aznap feldolgozni, és másnap már postázni. Általában 4-5 munkanap alatt meg kell érkeznie a terméknek. Ha nem érkezne meg a termék 5 nap után sem kérlek írj nekünk az info@meltmymood.hu email címre.

Nem vagyok elégedett a rendelésemmel, visszaküldhetem?

Probléma esetén 100%-os pénzvisszafizetési garanciát kínálunk, ha a termék hibás vagy sérült. 30 nap áll rendelkezésedre a teljes visszatérítéshez. A visszaküldés költségeit a vásárló viseli, miután megkaptuk a terméket, visszatérítjük az eredeti vásárlás teljes összegét. Kérjük, ne felejtse el a visszaküldött csomagokra ráírni a nevét és az rendelési számát. Kérjük, vedd figyelembe: Ha a csomag már úton van, meg kell várnod annak megérkezését és visszaküldeni, mielőtt a visszatérítést visszatérítjük.

Rossz címet adtam meg, mit tehetek most?

Ha elírt vagy hibás címet adtál meg, egyszerűen válaszolj a rendelés visszaigazoló e-mailre, és erősítsd meg a pontos címet. Miután ellenőrizted, hogy a megadott cím helytelen, kérjük, értesíts minket e-mailben a info@meltmymood.hu címen. Ha a megadott cím helytelen, 24 órán belül megváltoztathatjuk a helyes címre. A helytelen beérkezés utáni 24 órán belül nem lesz visszatérítés.

Mennyi ideig tart a szállítás?

A szállítási idő eltérő lehet, de átlagosan 4-5 munkanap.

Van olyan kérdésem, amire nem kaptam választ, tudtok segíteni?

Természetesen! Itt vagyunk, hogy segítsünk! Kérlek, írj nekünk egy e-mailt az info@meltmymood.hu címre, és örömmel állunk rendelkezésedre bármilyen módon. 
Melt My Mood - Szójaviasz Gyertyák

Tudj meg többet a gyertyákról!

Ha szeretnél többet is megtudni a gyertya készítésről, vagy hasonló témákról, akkor bátran nézz körbe a blogunkon :)

Blog