Kézzel készült Jesmonite szójaviasz gyertya

Hogyan hozd ki a legtöbbet kézzel készített szójaviasz gyertyádból?

Szójaviasz gyertya használata

Nincs is frusztrálóbb, amikor egy szójaviasz gyertya nem a legtökéletesebben ég. Mivel gyertyáink szójaviaszból, fa kanóccal és jesmonite formában készülnek, kicsit egyedi használatra is szükségük van ahhoz, hogy tökéletes élményt biztosítsanak a számodra. Az alábbi tippek segítségével garantáltan kihozhatod a gyertyáink egyedi
élményét, és meghosszabbíthatod az égési idejüket.

Az első égés:

Amikor először gyújtod meg a gyertyát, hagyd, hogy legalább 2-2,5 órán át égjen. Ez a lépés létrehoz egy "memória-égetést", amely biztosítja, hogy a következő alkalommal, amikor a szójagyertyát meggyújtod a gyertya ugyanolyan szépen égjen, mint az első alkalommal. Ez segít abban, hogy ne maradjon viasz a tartó szélén meghosszabbítva ezzel szójagyertyád élettartamát. 

A fakanóc visszavágása:

Mielőtt újra meggyújtanád a gyertyát, vágd vissza a fa kanócot kicsit, hogy egyenletes és szép lángot kapj. Egy túl hosszú kanóc túlzott pislákolást okozhat, ezért törekedj arra, hogy körülbelül 0,5 - 1 cm magas legyen a tökéletes használat biztosításáért.

Égési időtartam:

Ahhoz, hogy minél tovább tudd élvezni a szójagyertyád meghitt hangulatát, javasoljuk, hogy ne égesd több mint 3 órán keresztül egyszerre. Így megelőződ, hogy a túl sok olvadt viasztól megfulladjon a szójagyertyád és hosszabb ideig élvezheted illatát.

Az égési idő maximalizálása:

Ezeknek az egyszerű lépéseknek követésével nemcsak növeled a szójagyertyád használatát, hanem maximalizálod az égési idejét is. A gyertya megfelelő első égetésének lehetőségével, a fa kanóc karbantartásával és az egyes égési idők korlátozásával hosszabb ideig élvezheted szójagyertyád illatát és a varázslatos hangulatát.

Biztonsági intézkedések:

Ne felejtsd el mindig egy hőálló felületre helyezni a gyertyát, távol a légáramlatoktól és a gyúlékony anyagoktól. Soha ne hagyj égő gyertyát felügyelet nélkül, és győződj meg róla, hogy teljesen eloltottad, mielőtt elhagynád a szobát.

 

Vissza a blogba